Skrevet: 19.10.2011 15:19 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei!!

 Jeg vet at jeg ikke har blogga særlig i det siste... Men gode grunner! På mandan': mye lesker og håndballtrening!!  I går: Besøk av Helene!!! Veldig gøy! Dere skal få se bilder etterpå!! Og nå etterpå skal jeg på gitarkurs igjen!! <3

Så de siste dagene har vært skikkelig bra!!! (jeg har ikke noen andre bilder enn fra da Helene var hos meg, men dere for nøye dere med det!!)


Sweets! <3

Yo! :P

LOve!

Hearts! <33

MÆÆ! TV!!! Noe må en jo finne på! :D

OOoO :P

ME! :P

Helene hadde kjøpt boller!! :P

Dypt konsentrert om TVen her ja..!

Nam! Bolle :PP


Okey, det er ikke sikkert dere klarer å lese denne UTROLIGE historien... Men PRØV! Den er RÅÅ!!!!

Eller her kan jeg forsåvidt skrive den, så dere ser hva det står!!!     JEG ANBEFALER Å LESE DEN!!

EN UTROLIG HISTORIE

Jeg bodde i Brødgata kjeks, tre trapper opp fra øverste etasje. Der lå jeg i en seng uten bunn og leste aviser jeg hadde kastet dagen før.   Plutselig hørte jeg lydløse skrit i trappen. En mann med en kniv uten skaft kom inn og hogg kniven inn i hjertet på meg.      Heldigvis var jeg så redd at jeg hadde hjertet i halsen, og derfor overlevde jeg.       Jeg løp ned til havna, men plutselig tutet båten og så silte brygga, men da vi var kommet midt ute på det inntørkede havet, sank den. Jeg hoppet i vannet, padlet i land på en rusten spiker og havnet på en øde øy full av nakne kanibaler som danset med hendene i lommen.       Jeg åpnet døra til en av hyttene og klatret inn vinduet. På kjøkkenbordet som noen hadde stjålet, lå det 3 oppspiste brødskiver. Og det passet bra, for jeg var skrubbsulten.       Etterpå løp jeg ut i jungelen. Der møtte jeg en løve. Jeg hadde ikke noe gevær, men heldigvid satt klærne mine som et skudd. Skuddet traff løven midt mellom øynene.       Like etterpå falt jeg ned i et bunnløst hull i bakken. Nede i hullet var det en rasende tiger. Nå hang livet mitt i en tynn tråd. Jeg tok tak i tråden og klatret opp av hullet.       Da jeg hadde kommet opp, sang jeg en munter trall. Trallen satte jeg på togskinnene og kjørte hjem. Noen hadde revet huset mitt mens jeg var borte, men det skulle bli deilig å komme hjem til mon egen leilighet igjen!                      Hvis du ikke tror meg, kan du spørre den blinde mannen, for han så alt som skjedde!!!!!!!

Var den ikke bra??!!

*Syns dere historien var bra?

*Hva skal dere i dag?

♥Mathilde!2 kommentarer på "Det som har skjedd!!!"
Kommentarer

Sofie

Hahahaha!! Genial fortelling!!

19.10.2011, kl.16:50 URL:
Helene♥

historien er veldig kul ♥♥♥

20.10.2011, kl.16:15 URL:

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits